AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi nevresim takımı görmek

Kahve falında mavi nevresim takımı görmek

Kahve falında mavi nevresim takımı görmek hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, güzel günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında mavi nevresim takımı gördüyseniz:

  • İşlerinizi kendiniz, sonuna kadar takip etmelisiniz.

Kahve falında mavi nevresim takımı görmek sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı nevresim takımı görmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında nevresim takımı görmek başarıya giden yolların açılacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında nevresim takımı vermek şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, kazancının çok daha fazla olacağına alamet eder.

Kahve falında yeni nevresim takımı görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında yeni nevresim takımı almak böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, başarının garantileneceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz nevresim takımı görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nevresim takımı hediye almak kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir