AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kundak görmek

Kahve falında mavi kundak görmek

Kahve falında mavi kundak görmek geçiminin güçleşeceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, prestij sahibi olunacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine, geçim kaygısı ve sıkıntısı yaşamayacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine işaret eder.

Kahve falında mavi kundak gördüyseniz:

  • Ailenizle birlkte, evle ilgili bir konuyla ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında mavi kundaklı bebek görmek maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine inanılır.

Kahve falında mavi kundakta bebek görmek uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi kundak görmek yeni mallara kavuşacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine delalettir.

Kahve falında mavi kundakta erkek bebek görmek dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, işlerinden feragat edeceğine inanılır.

Kahve falında kundakta bebek emzirmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, uykusuz geceler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kundakta ağlayan bebek görmek ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine yorulur.

Kahve falında kundakta ikiz bebek görmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kundaklanmış bebek görmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir