Kahve falında askerlik görmek

Kahve falında askerlik görmek gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, kısmet bolluğu yaşanacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine alamet eder.

Kahve falında askerlik gördüyseniz:

  • Eğlenceyi işle birleştirmeniz planlarınıza ya da işinize katkısı olabilecek bir kişiyle daha yakın ilişkiler kurmanıza yardım edebilir.

Kahve falında asker olup düşman öldürmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında amerikalı asker görmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında askerden gelen birini görmek gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilisini asker olarak görmek olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, adını herkese duyuracağına delalet eder.

Kahve falında vurulmuş asker görmek hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, alım gücünün artacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında asker tarafından vurulduğunu görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında gökyüzünde asker görmek büyük adımlar atacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya inanılır.

Kahve falında asker helikopteri görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir