AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kazak almak

Kahve falında mavi kazak almak

Kahve falında mavi kazak almak uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, sıkıntısından kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, hayırlı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi kazak almak gördüyseniz:

  • Akşam satlerindeyse biraz sıkılabilirsiniz.

Kahve falında mavi kazak almak sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, mekân değiştireceğine alamet eder.

Kahve falında mavi kazaklı erkek görmek işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renk kazak görmek hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına işaret eder.

Kahve falında mavi kazak görmek birikim yapacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi kazak giydiğini görmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına alamet eder.

Kahve falında mavi beyaz kazak görmek hastalıkların haneden uzak olacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında açık mavi kazak görmek maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında koyu mavi kazak görmek iyi ve kolay geçim halinde olacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir