AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerlerin öldürüldügünü görmek

Kahve falında askerlerin öldürüldügünü görmek

Kahve falında askerlerin öldürüldügünü görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, ismini herkese duyuracağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, ruhsal olarak etkileneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında askerlerin öldürüldügünü gördüyseniz:

  • Beklenmedik tessadüfler güzel sonuçlar getirebilir.

Kahve falında düşman asker öldürmek dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine delalettir.

Kahve falında askerleri öldürmek iş hayatında kendi işini kuracağına, problemlere çözüm bulunacağına alamet eder.

Kahve falında askerlerin öldürüldügünü görmek iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asker olup düşman öldürmek çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine tabir olunur.

Kahve falında askerde ölmek dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında asker tarafından öldürülmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında askerde birini öldürmek gülmekten yana bolca nasipleneceğine, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında asker olup terörist öldürmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir