AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi domuz görmek

Kahve falında mavi domuz görmek

Kahve falında mavi domuz görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine inanılır.

Kahve falında mavi domuz gördüyseniz:

  • Biraz daha temkinli olmakta fayda var.

Kahve falında mavi domuz görmek hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında yaban domuzu yavrusu görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bilmeden domuz eti yemek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, kazanılan paranın hayırlı işler için kullanılacağına inanılır.

Kahve falında kahverengi domuz görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında siyah domuz görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, kişinin keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında domuzun ısırdığını görmek rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Kahve falında domuz görmek eşinden yana huzurlu olacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına işaret eder.

Kahve falında domuz eti yiyen birini görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, sürekli insanları şaşırtan projelere imza atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir