AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi cüzdan görmek

Kahve falında mavi cüzdan görmek

Kahve falında mavi cüzdan görmek zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, aile içinden birinin veya fal sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi cüzdan gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön plana çıkmayı bekliyor.

Kahve falında mavi renkli cüzdan görmek kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, işlerin çığırından çıkacağına işaret eder.

Kahve falında mavi cüzdan görmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi nüfus cüzdanı görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cüzdanını kaybetmek ve bulmak hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına tabir olunur.

Kahve falında cüzdanı kaybedip tekrar bulmak iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında cüzdan içinde para bulmak birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında mor cüzdan görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaybedilen cüzdanı bulmak yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir