AnaSayfa / Genel / Kahve falında mantar almak

Kahve falında mantar almak

Kahve falında mantar almak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, zenginleşeceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mantar almak gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili başlıklar kendini hatırlatabilir.

Kahve falında mantar pişirmek neşesini kaçıracağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine işarettir.

Kahve falında vücutta mantar görmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, süzüleceğine alamet eder.

Kahve falında kültür mantarı yemek şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sütlü mantar görmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mantar ayak görmek yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, hatayı yapan kişi ile arasına bir süre mesafe koyacağın ve daha sonra bu kişiye yaptığı hatayı açıklayıp aynı hatayı tekrar yapmaması konusunda uyaracağına işarettir.

Kahve falında ormanda mantar toplamak karanlık zamanların aydınlanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine işaret eder.

Kahve falında kahverengi mantar görmek hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurtlanmış mantar görmek aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir