AnaSayfa / Genel / Kahve falında mandal satın almak

Kahve falında mandal satın almak

Kahve falında mandal satın almak iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, dış ticarete atılacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, rahat şekilde geçineceğine, kafa dinleyeceğine alamet eder.

Kahve falında mandal satın almak gördüyseniz:

  • Evde veya özel yaşamınızda engellerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında mandal satın almak kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine alamet eder.

Kahve falında portakal mandalin görmek çözümlere ve şifaya kavuşacağına, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına tabir olunur.

Kahve falında mandal sepeti görmek maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında mandal vermek başını borçlardan kaldıramayacağına, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında renkli mandal görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına yorulur.

Kahve falında mavi mandal görmek hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında mandal görmek başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sorunların bu sayede aşılacağına yorulur.

Kahve falında tahta mandal görmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir