AnaSayfa / Genel / Kahve falında mal almak

Kahve falında mal almak

Kahve falında mal almak maddi olarak çok rahat olunacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine tabir olunur.

Kahve falında mal almak gördüyseniz:

  • Belli bağlantılarınız ya da ilişkileriniz değersiz görünebilir ya da değersiz hale dönüşmüş olabilir.

Kahve falında çok mal görmek kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında malı çalınmak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mal mülk görmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine yorulur.

Kahve falında malın çalındığını görmek prestij kazanacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına yorulur.

Kahve falında dükkana mal almak her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına delalet eder.

Kahve falında mallarının çalındığını görmek kazancının günden güne artacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına işaret eder.

Kahve falında pazarda mal satmak çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mal sürüsü görmek daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir