AnaSayfa / Genel / Kahve falında askeri sınava girmek

Kahve falında askeri sınava girmek

Kahve falında askeri sınava girmek alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, sorunlarının günden güne azalacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine inanılır.

Kahve falında askeri sınava girmek gördüyseniz:

  • Canınızı sıkabilecek şeyler olabilir ya da sizi kızdıracak konuşmalar yapılabilir.

Kahve falında askeri sınava girmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında askeri okula girmek herkesin takdirinin toplanacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine işaret eder.

Kahve falında askeri binaya girmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında askeri bölgeye girmek bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine işarettir.

Kahve falında askeri cezaevine girmek mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine işarettir.

Kahve falında matematik sınavına girmek geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir sınava girmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, maddi gücünü yitireceğine alamet eder.

Kahve falında sınava girmek ve ağlamak yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir