AnaSayfa / Genel / Kahve falında makarna pişirdiğini görmek

Kahve falında makarna pişirdiğini görmek

Kahve falında makarna pişirdiğini görmek gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına yorulur.

Kahve falında makarna pişirdiğini gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız size özel bir şey sunabilir.

Kahve falında misafire makarna pişirmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, borç ödemeye delalettir.

Kahve falında makarna pişirdiğini görmek kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında makarna pişirmek davranışları ile olduğu kadar hayat şekliyle de insanlara örnek olacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına delalet eder.

Kahve falında bir tencere makarna görmek elinin darlık içinde kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında soslu makarna görmek elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında yoğurtlu makarna yapmak dostlarını da iyi seçeceğine, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurtlu makarna görmek zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında makarna toplamak kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir