Kahve falında öğrenci olduğunuzu görmek

Kahve falında öğrenci olduğunuzu görmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, makamını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında öğrenci olduğunuzu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ya da sevgi içerikli ilişkilerinizde olumlu gelişmeler var.

Kahve falında okulda öğrenci olmak hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, ters giden olayların düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında öğrenci olmak yeni mekânlara gireceğine, kazancının günden güne azalacağına alamet eder.

Kahve falında eski öğrenciyi görmek huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına inanılır.

Kahve falında askeri öğrenci görmek daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında tıp öğrencisi olduğunu görmek kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında erkek öğrenci görmek kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında öğrenci kalabalığı görmek hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine yorulur.

Kahve falında öğrenci görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir