AnaSayfa / Genel / Kahve falında askeri helikopterin düştüğünü görmek

Kahve falında askeri helikopterin düştüğünü görmek

Kahve falında askeri helikopterin düştüğünü görmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, dostlarını da iyi seçeceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında askeri helikopterin düştüğünü gördüyseniz:

  • Kuzenleriniz, kardeşleriniz veya diğer akrabalarınızla ilgili hoş haberler alabilirsiniz.

Kahve falında askeri helikopterin düştüğünü görmek herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında askeri helikoptere binmek yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında askeri helikopter görmek bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, evlat sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşmüş helikopter görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında helikopter düşmesini görmek iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında helikopterden düştüğünü görmek aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında helikopter düşürmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında helikopter denize düştüğünü görmek epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, eşe dosta yardım edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir