AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşmüş helikopter görmek

Kahve falında düşmüş helikopter görmek

Kahve falında düşmüş helikopter görmek rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Kahve falında düşmüş helikopter gördüyseniz:

  • Ertelemeler, rötarlar veya yanlış anlaşılmalar sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında helikopterin denize düştüğünü görmek çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına delalettir.

Kahve falında helikopter denize düştüğünü görmek hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına işarettir.

Kahve falında helikopter düşmesini görmek nice noksanlık içinde olduğuna, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına işarettir.

Kahve falında helikopterden düştüğünü görmek zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında düşen helikopter görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında helikopter düşürmek üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında düşmüş helikopter görmek insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, türlü sürprizler ve şakalar hazırlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında helikopterin eve düştüğünü görmek şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir