AnaSayfa / Genel / Kahve falında lohusa olduğunu görmek

Kahve falında lohusa olduğunu görmek

Kahve falında lohusa olduğunu görmek kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine yorulur.

Kahve falında lohusa olduğunu gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya maddi konuları ilgilendiren teklifleri doğru değerlendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında kendini lohusa olarak görmek bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, büyük başarıya ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini lohusa görmek kadının kendisinin cımbızla kaşını aldığını görmesi ise sorunlarının üstesinden kimseye ihtiyaç duymadan kendi başına halledeceğine, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına işarettir.

Kahve falında lohusa görmek yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında başkasını lohusa görmek gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini lohusa görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine inanılır.

Kahve falında lohusa kadın görmek zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında lohusa yatağı görmek çok zor günler yaşayacağına, vefa göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lohusa olduğunu görmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir