Kahve falında kendini lohusa olarak görmek

Kahve falında kendini lohusa olarak görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına, iftiraya maruz kalınacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kendini lohusa olarak gördüyseniz:

  • Artık yeterince etkinliği kalmamış belli düzenlemelerin, işlerin, konuların ya da ilişkilerin geride bırakılması gerekiyor olabilir.

Kahve falında lohusa şerbeti görmek işlerinde bir aksama yaşayacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında birini lohusa görmek ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine yorulur.

Kahve falında lohusa kadın görmek moral olarak çok iyi hissedeceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kendini lohusa görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına işaret eder.

Kahve falında lohusa olmak ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, çok kötü günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lohusa yatağı görmek yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında başkasını lohusa görmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, fakirliğinin biteceğine işarettir.

Kahve falında lohusa görmek iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir