AnaSayfa / Genel / Kahve falında limonata yapmak

Kahve falında limonata yapmak

Kahve falında limonata yapmak tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, fal sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında limonata yapmak gördüyseniz:

  • Bitirmeniz gereken işler ya da tamamlamanız gereken görevler varsa, zamanında tamamlayabilmek ya da sözlerinizin arkasında durabilmek asına iki üç kere kontrol etmenizde fayda var.

Kahve falında limonata yapmak onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, endişe ettiği konularda zarar edeceğine işaret eder.

Kahve falında limonata vermek attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, bahtının da çok parlak olacağına tabir olunur.

Kahve falında buzlu limonata içmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, hanesinin bollukla dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında limonata ikram etmek sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında limonata satmak imkânların çok daha iyi olacağına, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına işarettir.

Kahve falında soğuk limonata içmek özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine işarettir.

Kahve falında limonata dağıtmak borçların bir türlü ödenemeyeceğine, işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına tabir olunur.

Kahve falında açma yapmak zengin olunacağına, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir