AnaSayfa / Genel / Kahve falında limonata vermek

Kahve falında limonata vermek

Kahve falında limonata vermek belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına yorulur.

Kahve falında limonata vermek gördüyseniz:

  • Yapılması gereken anlaşmaları zorlayabilirsiniz.

Kahve falında limonata ikram etmek kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına inanılır.

Kahve falında limonata yapmak moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına işarettir.

Kahve falında buzlu limonata içmek eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine delalet eder.

Kahve falında limonata vermek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında limonata satmak korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında soğuk limonata içmek sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında limonata dağıtmak sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir