Kahve falında levrek tutmak

Kahve falında levrek tutmak sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, elinin sıkışacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, Kuran hafızı olmaya yorumlanan fal, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına delalet eder.

Kahve falında levrek tutmak gördüyseniz:

  • Alınganlıklar, yanılgılar, yanlış kararlar, yanlış anlamalar veya hayalci yaklaşımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında levrek tutmak işlerinin daha da iyi olacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında levrek balık görmek başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında levrek görmek sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, iyi şartlara kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında levrek balığı görmek üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında levrek yemek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, gelirinin azalacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında levrek balığı yemek belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına yorulur.

Kahve falında levrek yakalamak karşına hayırlı kapıların açılacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında levrek balığı almak dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir