Kahve falında levrek balık görmek

Kahve falında levrek balık görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında levrek balık gördüyseniz:

  • Ek gelirler, alım-satım kanalıyla elinize geçen paralar ya da maaş artışı türünde gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında levrek balık görmek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, geçmişini arkada bırakacağına inanılır.

Kahve falında levrek balığı yemek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında levrek balığı görmek neşeleneceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına işaret eder.

Kahve falında levrek balığı almak işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, zor günlerini arkasında bırakacağına işaret eder.

Kahve falında levrek yakalamak uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında levrek görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinin baltalanacağına ve sıkıntılı günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında levrek yemek korkularının ve kuruntularının biteceğine, başarısız olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında levrek tutmak çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, rakiplerini çok gerisinde bırakacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir