AnaSayfa / Genel / Kahve falında askere yakalanmak

Kahve falında askere yakalanmak

Kahve falında askere yakalanmak yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, zafer elde edileceğine, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, umutsuzluk yaşanacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, kendisi için isabetli adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında askere yakalanmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler asıl amaçlarınızı ya da niyetinizi anlamayabilirler.

Kahve falında askerlere yakalanmak insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında askere yakalanmak çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında askerler tarafından yakalanmak karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine delalettir.

Kahve falında asker tarafından yakalanmak kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine yorulur.

Kahve falında polislere yakalanmak kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birilerine yakalanmak çok başarılı işlerin altına imza atacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında uyuşturucu yakalatmak büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında silahla yakalanmak yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir