AnaSayfa / Genel / Kahve falında lahmacun yediğini görmek

Kahve falında lahmacun yediğini görmek

Kahve falında lahmacun yediğini görmek siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, makamının artacağına, kişisel yeteneklerini geliştireceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, aradaki buzların eritileceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lahmacun yediğini gördüyseniz:

  • Çok fazla sayıda iş, rahatsız edici durum veya bir sürü detayla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında başkasının lahmacun yediğini görmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında birinin lahmacun yediğini görmek şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lahmacun yediğini görmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lahmacun görmek yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında lahmacun almak önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lahmacun yemek düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına işarettir.

Kahve falında lahmacun dağıttığını görmek onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında lahmacun hazırlamak hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir