AnaSayfa / Genel / Kahve falında lacivert çorap görmek

Kahve falında lacivert çorap görmek

Kahve falında lacivert çorap görmek ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, güzel günlerin kapıda olacağına, güzel haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lacivert çorap gördüyseniz:

  • Yalnız bir erkekseniz gözünüze kestirdiğiniz bayanı elde edebilirsiniz.

Kahve falında lacivert çorap görmek kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lacivert külotlu çorap görmek Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına inanılır.

Kahve falında lacivert topuklu ayakkabı görmek bir şeyden zarar görmeye, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lacivert üniforma görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lacivert saç görmek hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, nefsine uyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lacivert terlik görmek zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına inanılır.

Kahve falında lacivert tülbent görmek kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında lacivert pijama giymek eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir