AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzu pişirmek

Kahve falında kuzu pişirmek

Kahve falında kuzu pişirmek boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına işaret eder.

Kahve falında kuzu pişirmek gördüyseniz:

  • Çalışan bir kimseyseniz istediğinizden farklı bir konuda görev alabilir ya da başka bir işyerinden olumlu sonuç alabilirsiniz.

Kahve falında kuzu kellesi pişirmek bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında kuzu pişirmek sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına tabir olunur.

Kahve falında kuzu eti pişirmek istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıvırcık kuzu görmek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına tabir olunur.

Kahve falında dana ve kuzu görmek çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kuzu inek görmek yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine işarettir.

Kahve falında kuzu ve oğlak görmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kuzu postu görmek sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir