AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzu kulağı yemek

Kahve falında kuzu kulağı yemek

Kahve falında kuzu kulağı yemek kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına delalettir.

Kahve falında kuzu kulağı yemek gördüyseniz:

  • Bazı olaylar ya da durumlarla ilgili soru işaretleriniz ya da belli bir işin olup olmayacağı konusunda şaibeler söz konusu olabilir.

Kahve falında kuzu kulağı yemek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında kuzu kulağı otu görmek uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında kuzu kulağı görmek uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına işarettir.

Kahve falında kuzu kulağı toplamak büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında kuzu tandır yemek işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuzu kellesi yemek kişinin esenlik bulacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuzu eti yemek görmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra fal sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuzuya yemek yedirmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir