AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzu kulağı toplamak

Kahve falında kuzu kulağı toplamak

Kahve falında kuzu kulağı toplamak zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuzu kulağı toplamak gördüyseniz:

  • Yani, bırakın herkes kendi bildiği gibi yapsın.

Kahve falında kuzu kulağı toplamak insanlarla uyumunun artacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuzu kulağı otu görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuzu kulağı görmek sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında kuzu kulağı yemek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuzu göbeği mantarı toplamak hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, eşlerin boşanacağına delalettir.

Kahve falında kuzu göbeği toplamak maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, hayattan elini eteğini çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuzu göbeği topladığını görmek onlar tarafından çok sevileceğine, anlaşmazlıkların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuzu göbeği mantarı topladığını görmek sevdiği kişiden de ayrılacağına, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir