AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzu kovalamak

Kahve falında kuzu kovalamak

Kahve falında kuzu kovalamak alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, birbir türlü sorunla boğuşmak zorunda kalınacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, istediği projeleri yapamayacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuzu kovalamak gördüyseniz:

  • Azimle konunun üzerine gidin.

Kahve falında kuzu kovalamak kişisel kavgaların son bulacağına, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kuzu ve tavuk görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına işarettir.

Kahve falında koyun kuzu almak sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuzu kebabı yemek aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, küslerin ve dargınların barışacağına işaret eder.

Kahve falında kuzuyu görmek ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, haberler alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuzu kulağı yemek evinde bereketin eksik olmayacağına, kötü sözler duylacağına işarettir.

Kahve falında kuzu sesi duymak üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına delalettir.

Kahve falında pişmiş kuzu kellesi görmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, bol bol hayır duası alınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir