AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzu doğurduğunu görmek

Kahve falında kuzu doğurduğunu görmek

Kahve falında kuzu doğurduğunu görmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, karanlık kişilerle muhatap olacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, rahat edileceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kuzu doğurduğunu gördüyseniz:

  • Yardımcı olmak istediğiniz kişiler varsa, yardımlarınızı kendi fikir, plan veya ilgi alanlarınız doğrultusunda yapmalısınız.

Kahve falında koyunun kuzu doğurduğunu görmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine delalettir.

Kahve falında kuzu doğurduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, gelirinin azalacağına rivayet eder.

Kahve falında kuzu doğurmak ileride saygın bir kimse olacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında doğuran kuzu görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz kuzu sürüsü görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında oyuncak kuzu görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına alamet eder.

Kahve falında koyun ve kuzu görmek kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, fal sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kızarmış kuzu eti görmek iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir