AnaSayfa / Genel / Kahve falında koyunun kuzu doğurduğunu görmek

Kahve falında koyunun kuzu doğurduğunu görmek

Kahve falında koyunun kuzu doğurduğunu görmek sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına işaret eder.

Kahve falında koyunun kuzu doğurduğunu gördüyseniz:

  • Evinizde veya yaşadığınız yerde aşırılıklar problemlere neden olabilir.

Kahve falında koyunun kuzu doğurduğunu görmek elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında kuzu doğurduğunu görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına işaret eder.

Kahve falında doğuran kuzu görmek sonra kendi işini kuracağına, kazançlı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuzu doğurmak yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında koyunla kuzu görmek büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, bu durumun aile hayatına da yansıması ile birlikte büyük ve önü alınamaz tartışmaların yaşanacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında koyun kuzusu görmek destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına yorulur.

Kahve falında kuzu ve koyun sürüsü görmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında koyun ve kuzusunu görmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir