AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzu almak

Kahve falında kuzu almak

Kahve falında kuzu almak işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, kötü günlerin biteceğine, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine inanılır.

Kahve falında kuzu almak gördüyseniz:

  • Başlangıcından itibaren kıyafetine kadar, katılmak istediğiniz bir macerayı destekleyen kişiler olabilir veya bilgeliğinizi ya da zekanızı takdir edebilirler.

Kahve falında uçan kuzu görmek yaşamının yoluna gireceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuzu ve oğlak görmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kucağında kuzu görmek çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına işarettir.

Kahve falında iki kuzu görmek o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında kuzu verildiğini görmek makam ve rızık sağlayacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine işarettir.

Kahve falında koyunla kuzu görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında koyun kuzu otlatmak sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuzu et görmek ticaretinin hızlanacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir