AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki kuzu görmek

Kahve falında iki kuzu görmek

Kahve falında iki kuzu görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına yorulur.

Kahve falında iki kuzu gördüyseniz:

  • Kafanızdaki şüpheleri veya endişeleri bir kenara bırakın.

Kahve falında kuzu kaybetmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, evi yoksa ev alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuzuya süt vermek iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına alamet eder.

Kahve falında uçan kuzu görmek insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kuzu dışkısı görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kuzu yıkamak bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında pişmiş kuzu eti görmek ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyun yada kuzu görmek sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında kuzu olmak dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir