AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzenle beraber olmak

Kahve falında kuzenle beraber olmak

Kahve falında kuzenle beraber olmak omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, Allah tarafından bolluk ile mükâfatlandırılacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuzenle beraber olmak gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmek isterken kendi sağlığınıza zarar vermemelisiniz.

Kahve falında kuzenle beraber olmak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine inanılır.

Kahve falında kuzenine aşık olmak gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, bazı ortak işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuzeninin görmek karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına işarettir.

Kahve falında kuzenini evlenirken görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuzeni görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, anne babayla ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuzenini dövmek sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine delalettir.

Kahve falında kuzeniyle kavga etmek mutlu ilişkiler kuracağına, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek kuzenle öpüşmek giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, prestij kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir