AnaSayfa / Genel / Kahve falında kusup bayılmak

Kahve falında kusup bayılmak

Kahve falında kusup bayılmak ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, rakiplerini gerisinde bırakacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kusup bayılmak gördüyseniz:

  • Riskli işlerde başarılı olabilirsiniz.

Kahve falında imam bayıldı yemeği görmek müjdeli bir haber alacağına, fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine delalet eder.

Kahve falında yalandan bayılmak hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin bayıldığını görmek birçok kişinin yardımına koşulacağına, yolunun açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin bayıldığını görmek bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağlayarak bayılmak kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, tabiri caizse can bulacağına inanılır.

Kahve falında birini bayıldığını görmek işsiz ise işe gireceğine, onunla üzülüp, ağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının bayıldığını görmek alacaklarını tahsil edeceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında namaz kılarken bayılmak elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, edilen duaların tutacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir