AnaSayfa / Genel / Kahve falında küstüğün biriyle barışmak

Kahve falında küstüğün biriyle barışmak

Kahve falında küstüğün biriyle barışmak maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, eskileri yâd edeceğine, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, ailesinden hayır göreceğine, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine yorulur.

Kahve falında küstüğün biriyle barışmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlara karşı ısrarlı bir tutum içine girmeniz ilişkilerinizde gerilime yol açabilir.

Kahve falında küs olan eşle barışmak hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında küs olduğun biriyle barışmak aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına ve çok güzel günlerin yaşanacağı zamanların geleceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında küs kişiyle barışmak büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına işarettir.

Kahve falında küs olduğun insanla barışmak maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küs olduğun bir arkadaşınızla barışmak hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğun arkadaşla barışmak çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, kazancının hiç azalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında küs olduğun kişiyle barışmak çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun sevgiliyle barışmak maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir