AnaSayfa / Genel / Kahve falında askerde gazi olmak

Kahve falında askerde gazi olmak

Kahve falında askerde gazi olmak yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına yorulur.

Kahve falında askerde gazi olmak gördüyseniz:

  • Yeni yıla girerken belli aktivitelerinizi daha fazla zevk alacağınız şekilde organize edebilirsiniz.

Kahve falında gazi olmuş asker görmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, üzüntülerinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında askerde gazi olmak ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asker gazi görmek başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında gazi asker görmek çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, maneviyatını daha ön planda tutacağına delalettir.

Kahve falında orhan gaziuyi görmek birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına işarettir.

Kahve falında gazi madalyası görmek güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına delalettir.

Kahve falında gazi olduğunu görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında osman gaziuyi görmek hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir