AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuru dolmalık patlıcan görmek

Kahve falında kuru dolmalık patlıcan görmek

Kahve falında kuru dolmalık patlıcan görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, fal sahibinin kazancının artacağına, ticari anlamda karlı ortaklıklar yaparak saygın ve itibarı yüksek bir konuma geleceğine, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında kuru dolmalık patlıcan gördüyseniz:

  • Belli bir anlaşmanın veya düzenlemenin asıl aritmatiğini araştırmalısınız.

Kahve falında kuru patlıcan dolması görmek iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kuru patlıcan dolması yemek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına yorulur.

Kahve falında kuru dolmalık patlıcan görmek dünya malı elde edeceğine, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patlıcan dolması görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patlıcan dolma görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patlıcan biber dolması görmek yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine tabir olunur.

Kahve falında dolmalık patlıcan görmek maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında biber patlıcan dolması görmek yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara , işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir