AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurttan kaçmak

Kahve falında kurttan kaçmak

Kahve falında kurttan kaçmak sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, hasta olacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurttan kaçmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gelişmelere farklı açıdan yaklaşmalısınız.

Kahve falında kurt kaçmak kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına işarettir.

Kahve falında kurt köpeğinden kaçmak iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine alamet eder.

Kahve falında kurt sürüsünden kaçmak konforunun yerinde olacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında kurt adamdan kaçmak Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, işlerin büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında kurttan kaçmak sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında kurt köpekten kaçmak uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına yorulur.

Kahve falında kurt köpeklerinden kaçmak ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tanımadığı insanlardan kaçmak hoş olmayan sözler işiteceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir