AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurt yemek vermek

Kahve falında kurt yemek vermek

Kahve falında kurt yemek vermek kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, üçüncü gözünün açılacağına, başarısının çoğalacağına, hayallerinin ardına düşerek, onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına işarettir.

Kahve falında kurt yemek vermek gördüyseniz:

  • Enerjinin doğru kullanılması maddi kazançlara yanlış kullanılmasıysa, maddi kayıplara neden olabilir.

Kahve falında yemekten kurt çıkması görmek sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurtlu makarna yemek yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında kurtlu çorba yemek kısmetlerinin her daim açık olacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kurtlu bal yemek alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine rivayet eder.

Kahve falında kurtlu pasta yemek her istediği şeyin gerçekleşeceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kurtlanmış meyve yemek umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında kurtlu pilav yemek uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine inanılır.

Kahve falında kurtlu et yemek uzun yıllar boyunca konuşulacağına, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir