AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerimi yırtılmış görmek

Kahve falında kuranı kerimi yırtılmış görmek

Kahve falında kuranı kerimi yırtılmış görmek fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, kimseye borçlanmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına alamet eder.

Kahve falında kuranı kerimi yırtılmış gördüyseniz:

  • Sağlığınızda önemli bir zayıflık olmamakla birlikte enerji seviyeniz düşüktür, fiziki bitkinlikler içinde olabilirsiniz.

Kahve falında kuranı kerimi yırtılmış görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimin yırtıldığını görmek sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yırtılmış kuranı kerim görmek yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına delalettir.

Kahve falında yırtılmış kuran görmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuran yırtıldığını görmek can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, maceralara atılacağına tabir olunur.

Kahve falında kuranı yırtılmış görmek ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, sermayesini kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında kuran yırtılması görmek gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin kuran yırttığını görmek falı kapatan kadınsa sıkıntılı bir döneme girileceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir