AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerimin uçtuğunu görmek

Kahve falında kuranı kerimin uçtuğunu görmek

Kahve falında kuranı kerimin uçtuğunu görmek manevi mutluluğu tadacağına, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına inanılır.

Kahve falında kuranı kerimin uçtuğunu gördüyseniz:

  • Akışa bırakılması gereken şeylerin zorlanmamasında fayda var.

Kahve falında kuranı kerimin uçtuğunu görmek istediği başarıya kavuşacağına, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine alamet eder.

Kahve falında kuranı kerimin içinde para görmek uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine ve yıllardan beri hayali kurulan şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına inanılır.

Kahve falında yeşil kuranı kerim görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuranı kerimi yere düşürmek daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına, işinin başından ayrılmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerimi yanmış görmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kuranı kerim sesi duymak işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuran kerim hediye etmek yönetici koltuğuna yükseleceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine delalettir.

Kahve falında kuranı kerim düşürmek her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir