AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuranı kerim yaktığını görmek

Kahve falında kuranı kerim yaktığını görmek

Kahve falında kuranı kerim yaktığını görmek sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, hedeflerine yaklaşacağına, moral açıdan yüksek bir noktada olunacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına işaret eder.

Kahve falında kuranı kerim yaktığını gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında kuranı kerim dersi vermek kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine ve sevinçli haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında kuran kerim görmek yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında kuranı kerimi yazmak çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ona kol kanat gereceğine inanılır.

Kahve falında kuran kerim öğrenmek işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine işaret eder.

Kahve falında kuranı kerim hediye vermek maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, duaların boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında kuranı kerimin uçtuğunu görmek deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine yorulur.

Kahve falında yeşil kaplı kuranı kerim görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine delalettir.

Kahve falında kuranı kerimi açmak sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, maddi sorumluluklarının artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir