AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran okutulduğunu görmek

Kahve falında kuran okutulduğunu görmek

Kahve falında kuran okutulduğunu görmek çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına, zor durumda bırakacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yüzünü güldüreceğine, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuran okutulduğunu gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanları sempatikliğiniz ile fazlaca etkileyeceksiniz.

Kahve falında kuran okuyan birini görmek kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında kuran okuyamadığını görmek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, girilecek olan işlerde deyim yerindeyse altın harflerle adını yazdıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde kuran okunduğunu duymak kazançlı adımlar atılacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına delalet eder.

Kahve falında kuran okunduğunu dinlemek sahip olunan gücün kaybedileceğine, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında kuran okuyan erkek sesi duymak işinin ehli durumuna geleceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kuran okuyan kedi görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuran okunduğu görmek yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında kuran okumayı öğretmek mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir