AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran kitabı satın almak

Kahve falında kuran kitabı satın almak

Kahve falında kuran kitabı satın almak uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına yorulur.

Kahve falında kuran kitabı satın almak gördüyseniz:

  • Ani tepkilerin yaratabileceği maddi krizleri hesaba katarak hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında kuran kitabı satın almak ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, yeni işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında kitap satın aldığını görmek arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında kitap satın almak parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, hayallerinin söneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dua kitabı satın almak borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kuran kitabı bulmak sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, yersiz yere suçlanacağına işaret eder.

Kahve falında kuran kitabını eline almak kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kuran kitapları görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küçük kuran kitabı görmek sıkıntıların biteceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir