AnaSayfa / Genel / Kahve falında küpesini kaybettiğini görmek

Kahve falında küpesini kaybettiğini görmek

Kahve falında küpesini kaybettiğini görmek kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, kişinin bir süre zorluk çekeceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, insanların hayranlığını kazanacağına, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine, arif kimselerden sayılacağına inanılır.

Kahve falında küpesini kaybettiğini gördüyseniz:

  • Yeniden düzenlenmesi, üzerinden geçilmesi, zamanlamasının düzeltilmesi veya bir şekilde tekrar ele alınması gereken konular olabilir.

Kahve falında kaybettiği küpeyi bulmak istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında kaybolan küpeyi bulmak hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında altın küpe kaybettiğini görmek evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında kaybettiğin küpeyi bulmak yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kaybolmuş küpe bulmak adının tüm dünyaya yayılacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında kaybolan altın küpeyi bulmak bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kaybolmuş küpe görmek insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında küpesini kaybettiğini görmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir