AnaSayfa / Genel / Kahve falında kullanılmış ev görmek

Kahve falında kullanılmış ev görmek

Kahve falında kullanılmış ev görmek ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, doğru yolu bulacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kullanılmış ev gördüyseniz:

  • Genelde çevrenizdeki kadınlarla iyi ilişkiler kurabileceksiniz.

Kahve falında kullanılmış ev görmek insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, iki tarafın da çok sevineceğine alamet eder.

Kahve falında kullanılmayan ev görmek muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına işaret eder.

Kahve falında kullanılmış kıyafet almak kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine inanılır.

Kahve falında birine araba kullanmayı öğretmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında araba kullanmayı bilmeden kullanmak girilen işlerde şansın yüksek olacağına, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine rivayet eder.

Kahve falında babayı araba kullanırken görmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında araba kullanırken uyumak bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kullanılmış eşya görmek üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, güzel günlerin sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir