AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulakta karınca görmek

Kahve falında kulakta karınca görmek

Kahve falında kulakta karınca görmek her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, üzerinde kafa yoracağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kulakta karınca gördüyseniz:

  • Genelde karmaşık bir yapı içinde olacaksınız.

Kahve falında kulakta karınca görmek zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında kulağında karınca görmek kazancının ve rahatlığının daim olacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulağından karınca çıktığını görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük karıncalar görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, keyifleneceğine ve afiyette olacağına delalet eder.

Kahve falında yatakda karınca görmek zengin bir hayat sürüleceğine, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karınca toprağı görmek sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine yorulur.

Kahve falında karınca ezmek bulunduğu çevresinde madden ve manen kuvvetleneceğine, ters giden işlerin normale döneceğine delalet eder.

Kahve falında mutfakta karınca görmek sevinçten adeta havalara uçacağına, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir