AnaSayfa / Genel / Kahve falında karınca toprağı görmek

Kahve falında karınca toprağı görmek

Kahve falında karınca toprağı görmek insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, ağzının tadının bozulacağına, yazgısının güzelleşeceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Kahve falında karınca toprağı gördüyseniz:

  • Belli alanlarda durumunuzu haklı veya mazur göstermek için gerçeklerin üzerinden geçmenizde fayda var.

Kahve falında karınca yuvasından toprak almak çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine işarettir.

Kahve falında karınca toprağı görmek güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında topraktan karınca çıktığını görmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında karınca ve toprak görmek düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında toprakta karınca görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toprak ve karınca görmek az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, karlı işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında şekerin içinde karınca görmek henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına yorulur.

Kahve falında duvarda karınca görmek başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, şansın açılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir