AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulak tıkamak

Kahve falında kulak tıkamak

Kahve falında kulak tıkamak işinin en iyisi olacağına, ekmeğinin azalmayacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, şansının kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kulak tıkamak gördüyseniz:

  • Biraz araştırma yapmanızda fayda var.

Kahve falında kulak tıkamak işlerinde başarı elde edeceğine, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında kulakları tıkamak kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına inanılır.

Kahve falında kulağa pamuk tıkamak güç alacağına, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kulaklarını tıkamak yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında burnuna pamuk tıkamak fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında delik tıkamak keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında pamuk tıkamak kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuvaleti tıkamak kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir