AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker birini görmek

Kahve falında asker birini görmek

Kahve falında asker birini görmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, her zaman kötülük için çalışacağına, çok daha fazla adım atacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına tabir olunur.

Kahve falında asker birini gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişi yakın ilgi beklerken, sizin işlerinizle fazla uğraşmanız, biraz da gözünüzün dışarıda olması onun kırılmasına neden olabilir.

Kahve falında asker doyurmak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küçük oğlunu askere göndermek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil asker görmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı uyruklu asker görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızın askere gitmek kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına delalettir.

Kahve falında yeniden asker olmak var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunların kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında asker birini görmek kısmetin bollaşacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında askerlere yakalanmak güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir